Iacob Marius – antrenor Karate

 Recunoscut de Federatia Romana de Karate,  in cadrul CSO Pantelimon, Antrenor in cadrul CS Saturn, cu o vechime de 16 ani ca instructor si antrenor.  Sportiv de performanta in perioada 1996-2007, cu performante deosebite la campionatele Nationale si Balcanice, am manifestat un deosebit devotament si dedicatie meseriei de antrenor.

 Meseria de antrenor o practic cu responsabilitate si dedicatie fata de sportivii mei,  pe care ii antrenez de la varste foarte fragede. In cadrul Clubului Sportiv Orasenesc  Pantelimon, lucrez cu copii de la varste incepand de la 6 ani si terminand cu cei de 22 ani. Am obtinut de-a lungul timpului numeroare medalii si premii atat la concursurile din tara cat si la cele din afara tarii, numind aici ultimul campionat European Goju Ryu Championship 2016 desfasurat la Steyr/ Austria.

 In cadrul Gradinitei Pantelimon desfasor o activitate incepand cu anul 2012 , unde lucrez cu copii din grupele mici, mijlocii si mari, initiindu-i in lumea sportului prin prezentarea de procedee si tehnici de autoaparare si coordonare.

dscn1487-1

Nu sunt comentarii încă

Lasă un răspuns

Reset toate domeniile

{ status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } } function checkLoginState() { FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); }